1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2020 Nissan Qashqai Midnight Edition Fiyatı ve Özellikleri

2020 Nissan Qashqai Midnight Edition Fiyatı ve Özellikleri

Nissan Qashqai Midnight Edition donanımı 1.33 litre benzinli motor seçeneği ve 1.5 litre dizel motor seçeneğiyle sunulacak.

Abone Ol google-news

2024 Fiat Egea Fiyatı, Özellikleri ve Donanım Paketleri

2020 Nissan Qashqai Midnight Edition Fiyatı ve Özellikleri

Yeni Nissan Qashqai Midnight Edition versiyonu satışa sunuldu. Qashqai Midnight Edition versiyonunun fiyatı ve özellikleri. Nissan Türkiye, Kuzey Afrika ve BDT Genel Müdürü Emre Doğueri’nin verdiği bilgiye göre Nissan Qashqai Midnight Edition’da siyah V-Motion ızgara, karartılmış ön farlar, 19 inç çaplı siyah alaşımlı jantlar, siyah tavan rayları, Alcantara koltuklar ve siyah ayna kapakları gibi farklı detaylar dikkat çekiyor.

Nissan Qashqai Midnight Edition Fiyatı

Bu değişikliklerin yanı sıra Nissan Qashqai Midnight Edition’da karartılmış stoplar, ön ve arka siyah ekler, siyah hava kanalı çerçeveleri, siyah tavan ve A sütunu döşemesi, Midnight Edition kapı basamakları gibi özellikler de sunuluyor.

2020 Nissan Qashqai Midnight Edition, akıllı otomatik uzun far asistanı, akıllı çarpışma önleme sistemi, akıllı anahtar gibi birçok Nissan Intelligent Mobility özelliğiyle de güvenli ve konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor.

2020 Nissan Qashqai Midnight Edition donanımı 1.33 litre benzinli motor seçeneği ve 1.5 litre dizel motor seçeneğiyle sunulacak. 7 ileri çift kavramalı yarı otomatik şanzımanla kombine ediliyor. Fiyatları ise benzinli olan 364.900 TL, dizel olan ise 384.400 TL fiyat etiketiyle satışa sunulacak.

Yeni 2021 Nissan Qashqai İç Mekanı Tanıtıldı

Güncellenen 2021 Nissan Kicks Özellikleri Açıklandı

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir