1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2022 Volkswagen Golf R Fiyatı ve Teknik Özellikleri

2022 Volkswagen Golf R Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Volkswagen, ürün gamındaki en popüler modellerinden olan Golf’ün performanslı versiyonu Golf R’ı Türkiye’de satışa sundu.

Abone Ol google-news

Yeni Kia K4: Yenilikçi Tasarım ve Gelişmiş Özelliklerle Tanıtıldı

2022 Volkswagen Golf R Fiyatı ve Teknik Özellikleri

Alman otomotiv devi Volkswagen, kısa süre önce satışa sunduğu yeni T-Cross, Taigo ve makyajlı T-Roc’un ardından 1 milyon 451 bin 300 TL’lik fiyatıyla Volkswagen Golf R Türkiye’de satışa sunuldu.

2022 Volkswagen Golf R

Dış tasarımında R donanımına özgü detaylarla geliyor. Önde geniş hava girişlerine sahip dinamik tamponlar ile başlayıp, çapıcı marşpiyellerden dörtlü egzoz sistemine kadar uzanan geniş aerodinamik eklentiler ile tamamlanıyor. Motor sporları seviyesinde bir aerodinamik yere basma kuvveti (downforce) sunan parlak siyah difüzör ve devasa tavan üstü spoiler detayları görüyoruz.

2022 Volkswagen Golf R

Yeni Golf R’ın standart olarak sunulan 19 inç çapındaki “Estoril” alüminyum alaşımlı jantlar ve 235/35 R19 lastikler, R fren kaliperleri, aracın sahip olduğu fren performansını artırıyor.

2022 Volkswagen Golf R

Yeni Golf R’ın sürücü odaklı tasarlanmış iç mekanının merkezinde yer alan Dijital Kokpit Pro gösterge paneli, Çok Fonksiyonlu ve Isıtmalı “R” Deri Direksiyonu, Discover Pro Navigasyon Sistemi, Ambiyans aydınlatma, Nappa deri kaplı koltuklar, Karbon grisi dekoratif kaplamalar, paslanmaz çelik pedallar gibi detaylara sahip.

2022 Volkswagen Golf R

Yeni Volkswagen Golf R‘ın kaputunun altında karşımıza 320 PS güç ve 420 Nm tork üreten 2.0 litrelik benzinli TSI motor ve DSG şanzıman kombinasyonu bulunuyor. Dört tekerlekten çekişli modelin maksimum hızı 270 km/s elektronik olarak limitli. 0-100 km hızlanma süresi 4,7 saniye sürüyor. Bir Golf’te ilk kez kullanılan “R-Performance Tork Vektörleme”, virajlarda fizik kurallarının sınırlarını zorlayan bir yol tutuş sağlıyor. Sistemin sunduğu bir diğer yenilik olan “Drift Mode” sürüş modu, Yeni Golf R’ı gaz pedalı ve arka aks üzerinden yönlendirmeye olanak tanıyor.

2022 Volkswagen Golf R Fiyatı

2022 Volkswagen Golf

Yeni Golf R 2,0 TSI 320 PS R 4M DSG DSG R

  • Anahtar teslim fiyatı: 1.451.300 TL
  • Net fiyatı: 490.348,54 TL
  • ÖTV (%80): 735.522,80 TL
  • KDV (%18): 220.656,84 TL

Akrapovic Egzoz Sistemi: Etkileyici seslerle desteklenen baş döndürücü performans. Golf R için özel tasarlanmış, titanyum performans egzoz sistemi.

1.5 Milyon TL'lik Volkswagen Golf Türkiye'de Satışa Sunuldu

Adaptif Şasi KontrolüDCC” ile Yeni Golf R’ın dört tekerleğinde bulunan elektronik kontrollü ayarlanabilir amortisörleri sürüş tarzınıza ve yol şartlarına göre uyarlayabilirsiniz. Sürüş Profil Seçimi “Driving Profile Selection” üzerinde tanımlı profiller ile özel amortisör ayarlarını, diğer yürür aksam ayarları ile kolayca senkronize edebilir ya da “Özel” sürüş profili üzerinden bu ayarları kendiniz belirleyebilirsiniz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir