1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2021 Skoda Octavia Scout Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

2021 Skoda Octavia Scout Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Skoda bu yıl ilk kez dijital olarak gerçekleştirilen Autoshow Mobility Fuarı’na yenilikleriyle damga vurdu. Markanın yeni ve genç ürün gamı, 26 Eylül’e kadar dijital olarak ziyaretçiler tarafından detaylı olarak incelenebilecek.

Abone Ol google-news

Yeni Mercedes EQA ve EQB Fiyatları Açıklandı!

2021 Skoda Octavia Scout Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı

Octavia ailesinin maceracı modeli Octavia Scout da son nesliyle Autoshow Mobility Fuarı’ndaki yerini aldı. Station karoser ile off-road tarzı bir araya getiren Octavia Scout, hem tasarımıyla hem de sunduğu teknolojilerle farklı bir konumda olmaya devam ediyor. Octavia Scout fuar ile birlikte 469.800 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuluyor.

2021 Skoda Octavia Scout

Panoramik cam tavan, 10.25 inç dijital gösterge paneli, sanal pedal ve full LED Matrix ön far grubu gibi üstün teknoloji ve konforu standart olarak sunan Octavia Scout, aynı zamanda sportif bir sürüş keyfi için 15 mm yükseltilmiş şasi ile birlikte kombinleniyor. Yükseltilmiş şasinin getirmiş olduğu avantaj ile Octavia Scout, 15.8 derece yaklaşma açısına, 14.4 derece ayrılma açısına sahip olmasıyla da zorlu yol şartlarına her zaman hazır.

2021 Skoda Octavia Scout

Yeni Octavia Scout, 150 PS güç ve 250 Nm tork üreten, 48V hafif hibrit desteğine sahip 1.5 litre e-Tec motor ile önden çekişli modelde 7 ileri DSG şanzıman standart. Skoda Octavia Scout, fuar ile birlikte 469.800 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.


2021 Hyundai Kona Elektrik Özellikleri ve Fiyatı Açıklandı


2021 Skoda Octavia Scout

Yüce Auto ŠKODA Genel Müdürü Zafer Başar, ilk kez dijital olarak gerçekleşen Autoshow Fuarı’nın kendileri için de farklı bir deneyim olacağını ve daha geniş kitlelere ulaşma fırsatı bulacaklarını belirterek “Yaşanan global salgın iş ve özel hayatımıza köklü değişiklikler getirdi. En önemlisi de fuarın da konsepti olan mobilite. Gelişen teknoloji sayesinde kişiler hareket halindeyken bile iletişim kurabiliyor, bilgiye erişebiliyor, mobilite sayesinde daha fazla özgürlük elde ediyor. Bu trend hiç kuşkusuz Autoshow’u da olumlu yönden etkileyecektir. Daha önceki fuarlardan farklı olarak herkes her yerden bu fuara katılabilecek ve tüm modellerimizi yakından inceleme fırsatı bulabilecekler“ dedi.


https://www.youtube.com/watch?v=sSs0MKRUS84


 

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir