1. Anasayfa
  2. Mercedes-Benz
  3. 2021 Mercedes S-Serisi Casus Fotoğraflarıyla Ortaya Çıktı

2021 Mercedes S-Serisi Casus Fotoğraflarıyla Ortaya Çıktı

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi büyük bir kısmı kamuflajsız bir şekilde casus fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı.

Abone Ol google-news

Otomotiv Dünyasının Efsanevi Modellerinden Mercedes-Benz G-Serisi Makyajlandı

2021 Mercedes S-Serisi Casus Fotoğraflarıyla Ortaya Çıktı

Yedinci nesil Mercedes-Benz S-Serisinin tasarımına bakacak olursak. Daha ince farlarla çevrili biraz daha büyük ızgara ve yeniden tasarlanmış hava kanallarına sahip yeni ön tampon görülüyor. Arkada çamurluklara kadar uzanan krom şerit, yeni bagaj kapağı ve egzoz çıkışları. Ayrıca yeniden tasarlanmış arka tampon ve arka stop lambaları görülüyor.

Her şeyin yeniden tasarlandığı yer ise lüks otomobilin iç kısmı diyebiliriz. Dikey şekilde konumlandırılmış MBUX bilgi eğlence sistemi ve dijital gösterge panelinin bulunduğu kısımda değişiklikler yapılmış. Dijital gösterge panelinin arka kısmında büyük bir boşluk görülüyor. Şu an için bu boşluk ne için kullanılacak bilinmiyor. Kabin kısmında dikkat çeken bir diğer detay ise yeni bir direksiyon ve bilgi eğlence sisteminin hemen üzerine konumlandırılmış hava kanalları görülüyor. Fotoğraflarda görüldüğü üzere arka kısımda da bilgi – eğlence sisteminin bulunduğu biliniyor. Araç içerisinde toplamda 4 adet ekran bulunuyor. Bununla birlikte arka koltuğun ortasında bulunan klima kontrolleri de ufak bir ekrana sahip.

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi’nin Eylül ayında Avrupa’da piyasaya sürülmesi ve iki ay sonrasında teslimatların başlaması bekleniyor.

Hibrit Range Rover Evoque ve Discovery Sport Özellikleri

2020 Hyundai Veloster N Özellikleri ve Fiyatı

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
Önceki Yazı
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir