1. Anasayfa
  2. Haber
  3. 2021 Fiat Egea Türkiye’de Ne Zaman Satışa Sunulacak!

2021 Fiat Egea Türkiye’de Ne Zaman Satışa Sunulacak!

Ülkemizde son 5 yılda en çok satan modellerden Fiat Egea, 2021 yılında dört farklı gövde tipiyle satışa sunulacak.

Abone Ol google-news

Türkiye’de Mart Ayının En Çok Satılan Otomobilleri

2021 Fiat Egea Türkiye’de Ne Zaman Satışa Sunulacak

Ülkemizde son 5 yılda en çok satan modellerden Egea, 2021 yılında dört farklı gövde tipiyle satışa sunulacak. Bunlar; sedan, hatchback, station wagon ve ailenin yeni üyesi crossover görünümlü Egea cross olacak.

Fiat Egea Cross Özellikleri Açıklandı Fiyatı Ne Kadar?

Ön ızgarada konumlandırılan yeni FIAT logosu, 500 ailesinden sonra ilk kullanılan model Fiat Egea oluyor. Ön kısımda yapılan bir diğer yenilik ise Full LED farların kullanılması. Yeni gündüş sürüş farları aynı zamanda sinyal görevi yapıyor. Egea ailesinde hem ön tarafta hem de arkada LED aydınlatma sistemi kullanılacak. Yeni Fiat Egea ailesinde toplamda 11 farklı dış gövde rengi sunulacak. Okyanus Mavisi ve Paprika Kırmızısı isminde iki yeni renk seçeneği ekleniyor.

fiat egea cross

Hidrojenle Çalışan Yeni Toyota Mirai Tanıtıldı

Yeni Fiat Egea ailesinin iç kısmında 7 inç boyutunda yeni dijital gösterge paneli ve 10.25 inç UConnect 5 bilgi-eğlence sistemi aynı zamanda Android Auto ve Apple CarPlay destekliyor. Easy, Urban ve Lounge donanım seçenekleriyle sunulacak.

fiat egea cross 1

2021 Fiat Egea ailesinin 8 Ocak 2021 Cuma günü tanıtılacak. Fiat Egea ailesinin fiyatlarında artış olmaması beklenirken. Egea ailesine yeni katılacak olan Egea Cross’un fiyatının 230 bin TL’nin altında olması bekleniyor.

Egea’da sunulacak güvenlik donanımları arasında Adaptif Cruise Control, Çarpışma Önleyici Sistemler, Kör Nokta Uyarı Sistemi, Yorgunluk İkaz Asistanı, Trafik İşareti Tanıma, Şerit Takip Asistanı ve Adaptif Uzun Far sistemi gibi donanımlar eklendi.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir