1. Anasayfa
  2. Otomobil
  3. 2020 Seat el-Born Özellikleri

2020 Seat el-Born Özellikleri

Seat, ilk elektrikli arabası El-Born’u gelecek hafta Cenevre Otomobil Fuarı’nda sergileyecek.

Abone Ol google-news

Yeni Kia K4: Yenilikçi Tasarım ve Gelişmiş Özelliklerle Tanıtıldı

2020 Seat el-Born Özellikleri Açıklandı

420 kilometrelik bir menzile sahip ve 47 dakika kadar kısa bir sürede şarj edilebilir. El-Born, Volkswagen Group’un yeni MEB platformunu temel alan ilk tamamen elektrikli modeldir. Otomobilin üretim versiyonunun, Volkswagen ID’nin piyasaya sürülmesinden sonra gelecek yıl piyasaya çıkması bekleniyor. Araç Barselona’da tasarlanmış ve geliştirilmiştir ve Almanya’daki Zwickau tesisinde üretilecektir.

“Hareketlilik gelişiyor ve onunla birlikte sürdüğümüz otomobiller. Seat bu değişimin ön saflarında yer almaktadır ve el-Born kavramı, gelecekte karşılaşacağımız zorluklarla başa çıkmamıza yardımcı olacak teknolojiler ve tasarım felsefesini içermektedir ”dedi.

Araç, sürücüyü desteklemek için özerk işlevselliği ve bir dizi yardım sistemi içeriyor. Kabin, gösterge panelinin ortasına yerleştirilmiş 10 inçlik bir bilgi ve bağlantı ekranına sahip.

Seat, elektrikli güç aktarma mekanizmasının tekerleklerin aracın dört köşesine itilmesini sağlayarak, geleneksel olarak güçlendirilmiş otomobillere kıyasla daha canlı ve enerjik bir duruş sağladığını söylüyor. 200 beygire kadar güç çıkışıyla araç, 7,5 saniyede 0-100 km/s’ye ulaşabiliyor. Seat el-Born pil kapasitesi 62 kWh.

Makyajlı VOLKSWAGEN POLO Türkiye Fiyatı ve Özellikleri Açıklandı

20 inç jantlar, sadece aerodinamiği iyileştirmekle kalmayan, aynı zamanda frenleri de havalandıran pozitif bir hava akışı yaratacak şekilde tasarlanmış. Aracın arka tarafında, çift katmanlı bir spoiler hava akışının pürüzsüz kalmasını ve türbülansın en aza indirilmesini sağlıyor.

FacebookInstagramTwitter ve YouTube hesaplarımızı takip edebilirsiniz.

450 - 500 Bin TL ile Alınabilecek İkinci El Arabalar
  • Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir